Personale

Ann R. Strøm

Dyrlæge, Specialist i øjensygdomme hos dyr, Dipl. ACVO (international øjenspecialist)

Ann er vores specialist i øjensygdomme og øjenkirurgi i hos dyr. Ann er Danmark’s eneste internationale specialist (ACVO) og er specialuddannet på et af verdens bedste veterinæruniversiteter i USA (VMTH UC Davis, Californien)

Ann’s store faglige passioner er avanceret øjenkirurgi, almen øjenkirurgi og behandling af medicinske øjensygdomme. Ann er medlem af ECVO Scientific Committee og formand for Dansk Selskab for Veterinær Oftalmologi, og underviser og forelæser i øjensygdomme – og kirurgi.

 

Peter C. Strøm

Dyrlæge, Specialist i tand- og kæbesygdomme hos dyr, Dipl. AVDC, Dipl. EVDC (international tand- og kæbe specialist)

Peter Strøm er Danmark’s eneste “double boarded” tandspecialist (AVDC, EVDC) og er specialuddannet på et af verdens bedste veterinæruniversiteter i USA (VMTH UC Davis, Californien). Peter store faglige passioner blandt andet avanceret tand, kæbe, ansigtskirurgi, endodonti, prosthodonti, og ortodonti, samt almene tandundersøgelser og tandrensninger for dyr. Peter er Chair af EVDC Credential Committee og underviser og forelæser i odontologi på blandt andet VISEC og andre europæiske kursuscentre (Accesia).

 

Betina Kazhel-Carlsen

Autoriseret veterinærsygeplejerske med faguddannelse i anæstesi

Betina er autoriseret veterinærsygeplejerske med faguddannelse i anæstesi. Hun har sin daglige gang i receptionen og i behandlings- og operationsafsnittet. Betina har stor interesse og mange års erfaring inden for anæstesi (bedøvelse) og smertebehandling.

Siw Noes-Holt

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Siw blev færdig med sin uddannelse som veterinærsygeplejerske i januar 2020 på Vejle Dyrehospital og blev sidenhen ansat på Specialistdyrehospitalet i oktober 2020.

I vil kunne møde Siw i telefonen og receptionen. Derudover er hun også at finde i behandlings- og operationsafsnittet, hvor hun varetager sygeplejefaglige opgaver, blandt andet indenfor narkose og laboratorie arbejde.

Sidebar


Følg med på Instagram

Se mere på Instagram

Samarbejdspartnere