Om hospitalet

Dyrlæge i Holte med speciale i tænder, ansigt kirurgi og øjne

Søger du en specialiseret dyrlæge i Holte, der kan behandle dit kæledyrs øjen-, tand- eller ansigts/kæbesygdomme? Hos Specialistdyrehospitalet er vi specialiserede i netop disse områder, og derfor kan vi tilbyde en tryg oplevelse hvor dit dyr får den korrekte og mest skånsomme behandling.

Vores services

Vi tilbyder en fokuseret øjenservice (ved specialdyrlæge og international specialist i oftalmologi, Ann Strøm) hvor vi hjælper alle former for øjenpatienter på alle dyrearter med alt fra avlsundersøgelser til avanceret øjenkirurgi. Vi er specialiserede i øjenkirurgi og tilbyder blandt andet som de eneste på Sjælland grå stær operationer. Derudover tilbyder vi en dedikeret tand- ansigts/kæbe kirurgi service, som er ledet af international tand- og ansigts/kæbe kirurgi specialist Peter Strøm. Peter tilbyder almen tandbehandlinger, såvel som mere avanceret kirurgi, som brakycephal syndrom kirurgi og cancer kirurgi af ansigt og mundhulen, samt rodfyldninger og korrigering af fejlstillet tænder.

Alle dyreejere og kæledyr er velkomne

Vi modtager henvisninger fra hele landet og fra udlandet. Du kan dog også sagtens booke en tid uden en henvisning fra din dyrlæge hvis du ønsker det.

Hos specialistdyrehospitalet kan du forvente, at vi tager godt hånd om dit kæledyr og dets sygdom, da vi alle er specialiserede dyrlæger der løbende holder os helt up-to-date indenfor vores speciale områder. Det er vigtig for os, at det er en behagelig oplevelse for dig og din hund, kat eller andet kæledyr at komme til os. Vi gør vores allerbedste for, at du gennem samtale og information føler dig tryg ved situationen.

Book en tid hos en af vores dyrlæger

Ring til os på vores telefonnummer +45 45 80 00 90 mellem 08.00-15.00 mandag-fredag, hvis du gerne vil booke en tid til konsultation på vores specialistdyrehospital i Holte. Det kræver ikke en henvisning fra din egen dyrlæge. Hvis du har brug for en akut øjen- eller tanddyrlæge i Holte, så er det i langt de fleste tilfælde også muligt.

 

Sidebar


Følg med på Instagram

Se mere på Instagram

Samarbejdspartnere