Øjenspecialisten

Øjendyrlægen – giver dit
kæledyr den rette behandling

Har dit dyr fået røde, tørre eller hævede øjne eller har måske synsbevær? Det er blot nogle af de symptomer, dyr kan udvise på øjensygdomme. Det skal tages alvorligt, da sygdommen i værste tilfælde kan medføre at dyret mister synet eller øjet, hvis ikke det bliver behandlet rettidigt og korrekt.

Det er vigtigt at dyret bliver diagnosticeret korrekt og får en effektiv behandling på et tidligt stadium. Dette kræver ofte en specialdyrlæge eller øjenspecialist med det rette specialudstyr og professionelle kompetencer. Du kan både komme til os med din hund, kat eller andet kæledyr hvis du er henvist af din egen dyrlæge eller hvis du selv ønsker at booke en tid uden en henvisning. Læs mere om vores øjenspecialistservice her: www.eyevet.dk

Hos Specialistdyrehospitalet tilbyder vi behandling af alle typer af øjensygdomme hos alle dyr. Vores mål er at give alle dyr, der bliver behandlet hos os, en smertefri behandling, som resulterer i raske og funktionelle øjne.

Du er velkommen til at ringe til os på +45 45 80 00 90 for at booke en tid hos vores øjenspecialist. Det kræver ikke en henvisning fra din egen dyrlæge.

Vi behandler alle øjensygdomme hos alle dyr

Vores dyrlæge og øjenspecialist kan behandle alle øjensygdomme hos hunde, katte og andre mere specielle dyr. Det gælder blandt andet:

  • Sygdomme i øjenlågene og det tredje øjenlåg
  • Tåresystemet – tørre øjne eller tilstoppede tårekanaler
  • Hornhinden, øjenslimhinden og nethinden
  • Sygdomme i det vaskulære væv i øjet
  • Glaukom, grøn stær
  • Katarakt, grå stær

Vi tilbyder også ECVO øjenlysninger på avlsdyr (husk at bestille en rekvisition til en øjenlysning på DKK’s hjemmeside), gentests og test for andre arvelige sygdomme der findes hos de individuelle racer, samt patella og testikel undersøgelser.

Du kan også altid kontakte os, hvis der er akutte tilfælde.

Kirurgisk og medicinsk behandling af øjendyrlæge

Hos Specialdyrehospitalet tilbyder vi alle former for kirurgisk og medicinsk behandling af dit kæledyrs øjensygdomme.

Vi udfører behandlingerne med specialudstyr for at give det bedste resultat. Vi har for eksempel et avanceret kirurgisk øjenmikroskop og fakoemulsifikations-unit fra Alcon til behandling af grå stær hos hund, kryo-unit og mikrokirurgisk udstyr i absolut bedste kvalitet til rådighed.

Øjenspecialist Ann Strøm

Dit kæledyr kommer i de bedste og mest trygge hænder. Dyrlæge og øjenspecialist Ann Strøm har adskillige års erfaring med kirurgi og mikro-kirurgi, og hun har som den eneste dyrlæge i Danmark og Sydsverige bestået den mest avancerede uddannelse med meget komplekse eksamener i feltet og gennemført en 3 årig fuldtidsuddannelse inden for øjensygdomme og øjenkirurgi hos dyr efter hun blev færdiguddannet som dyrlæge. Ann er en erfaren kirurg og har blandt andet undervist i øjenkirurgi på et af de førende universiteter i USA (UC Davis) samt på Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU), samt på Master kurset ved Københavns Universitet.

Ann Strøm har titlen “international specialist”, og hun har derfor forpligtet sig til løbende at holde sin viden opdateret gennem kurser, konferencer, forskning og undervisning. Det garanterer dig, at hun altid kan tilbyde dem mest moderne behandling.

Book en tid hos vores øjenspecialist

Vi tilstræber altid en tryg oplevelse både for dig og dit kæledyr – lige fra I kommer ind på klinikken, til I går hjem igen. Derfor får du altid en grundig information om behandlingen og den efterfølgende medicinering.

Ring til os på +45 80 00 90 mellem kl. 08.00-15.00 fra mandag-fredag, hvis du ønsker at booke en tid. Hvis der er opstået en akut øjensygdom, prioriterer vi at få din hund, kat, hest eller andet kæledyr tilset hurtigst muligt.

Sidebar


Følg med på Instagram

👁️ KOLLEKTIV ØJENLYSNING 👁️
Vi afholder kollektiv øjenlysning i december, ring allerede nu for at sikre dig en tid ☎️
⭐️ PRÆSENTATION AF VORES TAND- OG KÆBESPECIALIST ⭐️
 
Peter Strøm er vores specialist i tand- og kæbesygdomme hos dyr 🦷
 
Peter er uddannet dyrlæge ved Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 2010 🩺 Han har efterfølgende taget residency ved Dentistry and Oral Surgery Service på University of California🇺🇸, UC Davis, som er et af de førende universiteter indenfor veterinærmedicin. Han har opnået både dansk, svensk, europæisk og amerikansk specialiststatus i (EVDC/AVDC)✨
 
Peter’s faglige interesser er blandt andet avanceret tand- kæbe- og ansigtskirurgi, endodonti, prosthodonti, ortodonti samt almene tandundersøgelser og tandbehandlinger 🦷
Peter er bland andet også Chair af EVDC Credential Committee og underviser og forelæser i flere steder i Europa 📚
 
Peter arbejder udelukkende med tand- kæbe- og ansigtspatienter og udfører bl.a. behandling/operation for disse lidelser:
 
🦷 Fejlstillede tænder
🦷 Tandfrakturer
🦷 BOAS operation (Brachycephalic Obstructiv Airway Syndrom)
🦷 Periodontalkirurgi 
🦷 Ganedefekt
🦷 Kæbeledproblemer
🦷 Kæbe rekonstruktion 
🦷 Kirurgisk fjernelse af tænder
🦷 Oral cancer
🦷 Læbe- gane- næsespalte
🦷 Ansigtskirurgi af andre medfødte lidelser
🦷 Stamcelleterapi af orale lidelser hos kat
 
Hvis du ønsker at henvise eller diskutere en patient med Peter, kan vi kontaktes på: 
📞 45 80 00 90
💻 henvisning@specialistdyrehospitalet.dk
⭐️ PRÆSENTATION AF VORES ØJENSPECIALIST ⭐️
 
Ann Strøm er vores specialist i øjensygdomme og øjenkirurgi hos dyr 👁️
 
Ann er uddannet dyrlæge ved Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 2010 🩺 Hun har efterfølgende gennemført en specialistuddannelse indenfor oftalmologi på et af verdens førende veterinæruniversiteter i USA 🇺🇸(VMTH UC Davis, Californien), og er i dag Danmark’s eneste internationale øjenspecialist (ACVO). ✨
 
Ann’s store faglige passioner er avanceret samt almen øjenkirurgi og behandling af medicinske øjensygdomme. 👁️ 
Ann har været medlem af ECVO Scientific Committee og været formand for Dansk Selskab for Veterinær Oftalmologi. Hun underviser og forelæser i øjen- sygdomme og kirurgi. 📚
 
Ann arbejder udelukkende med øjenpatienter og udfører bl.a. behandling/operationer for lidelserne:
 
👁️ SCCED/Spontaneous Chronic Corneal Epithelial Defect
👁️ Katarakt/Grå stær
👁️ Cherry-eye
👁️ Entropion
👁️ Ektropion
👁️ Glaukom/Grøn stær
👁️ Uveitis/regnbuehindebetændelse
👁️ Episcleritis
👁️ Dermoid
👁️ Linseluxation
👁️ Hornhindesår
👁️ Fejlstillede øjenhår
👁️ KCS/Tørre øjne
👁️ Øjenskader/traumer 
👁️ Avlsundersøgelser
 
Hvis du ønsker at henvise eller diskutere en patient med Ann, kan vi kontaktes på:
📞 45 80 00 90
💻 henvisning@specialistdyrehospitalet.dk

Se mere på Instagram

Samarbejdspartnere