Dyrlæge i Holte med speciale i tænder og øjne

Søger du en specialiseret dyrlæge i Holte, der kan behandle dit kæledyrs øjen- eller tandsygdomme? Hos Specialistdyrehospitalet er vi specialiserede i netop disse områder, og derfor kan vi tilbyde en tryg oplevelse hvor din dyr får den korrekte og mest skånsomme behandling.

Vores services

Vi tilbyder en fokuseret øjenservice (ved specialdyrlæge og international specialist i oftalmologi, Ann Strøm) hvor vi hjælper alle former for øjenpatienter på alle dyrearter med alt fra avlsundersøgelser til avanceret øjenkirurgi. Vi er specialiserede i øjenkirurgi og tilbyder blandt andet som de eneste på Sjælland grå stær operationer. Derudover tilbyder vi en dedikeret  tandservice (ledet af international tand og kæbe kirurgi specialist, Peter Strøm) forventes at starte op omkring sommeren 2021.

Alle dyreejere og kæledyr er velkomne

Vi modtager henvisninger fra hele landet og fra udlandet. Du kan dog også sagtens booke en tid uden en henvisning fra din dyrlæge hvis du ønsker det.

Hos specialistdyrehospitalet kan du forvente, at vi tager godt hånd om dit kæledyr og dets sygdom, da vi alle er specialiserede dyrlæger der løbende holder os helt up-to-date indenfor vores speciale områder. Det er vigtig for os, at det er en behagelig oplevelse for dig og din hund, kat eller andet kæledyr at komme til os. Vi gør vores allerbedste for, at du gennem samtale og information føler dig tryg ved situationen.

 

Book en tid hos en af vores dyrlæger

Ring til os på vores telefonnummer +45 45 80 00 90 mellem 08.00-15.00 mandag-fredag, hvis du gerne vil booke en tid til konsultation på vores dyrehospital i Holte. Hvis du har brug for en akut øjen- eller tanddyrlæge i Holte, så er det i langt de fleste tilfælde også muligt.